Knowledge is of two kinds. We know a subject ourselves, or we know where we can find information upon it. (Samuel Johnson, Engels schrijver 1709-1784)

 

Mission Statement

We hebben zelf de kennis in huis, of we weten waar we de informatie kunnen vinden.

Vele zorgprofessionals en patiënten hebben zelf al een hoop kennis in huis, maar kennis die zij niet hebben moeten zij ergens anders kunnen vinden. Het internet biedt een onuitputtelijke bron aan informatie. Maar welke informatie is betrouwbaar? PsyNld, het kennis,- nieuws en opinieplatform voor zorgprofessionals in de GGZ, heeft als missie om zorgprofessionals in de GGZ maar ook (direct danwel indirect) haar patiënten voortdurend te voorzien van betrouwbare informatie, kennis en actualiteiten uit de complexe wereld van de psychiatrie. PsyNld streeft er naar de spin in het web te zijn , het platform dat vanuit een ‘strategische’ positie alles probeert te overzien, goed kijkt en luistert, en snel reageert op ontwikkelingen. Dit vanuit de visie dat zorgprofessionals goed hun vak uit kunnen blijven oefenen, maar dat ook de patiënt hier uiteindelijk van profiteert.

PsyNld is een initiatief van Sander Brouwer, GGZ Verpleegkundig Specialist en tevens hoofdredacteur van PsyNld. Sander is tevens redactielid van het nieuwe vakblad voor Verpleegkundig Specialisten, Psyfar VS. Daarnaast heeft hij een eigen ICT bedrijf.

 

Print Friendly, PDF & Email