Bijzondere theatervoorstelling bij forensisch psychiatrisch centrum de Rooyse Wissel:

‘Van kwaad tot erger’. Een theatervoorstelling over de tbs-maatregel, waarin de verhalen van patiënten, professionals en slachtoffers worden verteld. Een voorstelling die verbindt, betrokken maakt en aan het denken zet.

De acteurs en de locatie geven het theaterstuk nog een extra dimensie: de voorstelling wordt gespeeld door medewerkers en patiënten van forensisch psychiatrisch centrum de Rooyse Wissel in Venray en vindt plaats in de kliniek. Regisseur Jos Spijkers tekende voor het script en de regie en realiseerde samen met de medewerkers en patiënten een zeer professionele voorstelling die niemand onberoerd laat.

Acht voorstellingen zijn er inmiddels uitgevoerd en de reacties zijn stuk voor stuk lovend. Vanuit de overtuiging dat meer mensen deze voorstelling moeten zien, organiseren we op 17 en 18 juni extra voorstellingen. We nodigen u van harte uit om bij deze bijzondere voorstelling aanwezig te zijn.

Als u de voorstelling (eventueel samen met een introducé) wilt bijwonen, kunt u dit doorgeven via theater@derooysewissel.nl. Er worden dan plaatsen voor u gereserveerd. Kaarten voor de voorstelling kosten 10 euro per stuk en kunnen op de dag van de voorstelling bij binnenkomst worden betaald.

De voorstelling begint om 18.30 uur en duurt een uur en drie kwartier. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om na te praten.

Meer informatie over de voorstelling en een impressie van de eerdere uitvoeringen vindt u op onze website www.derooysewissel.nl.

Print Friendly, PDF & Email