Het 2 weken geleden opgerichte kennisplatform voor professionals in de GGZ, GGZ Netwerk, neemt het zeer succesvolle doch onlangs gestopte initiatief Psychiatrie-Nederland.nl inclusief de bijbehorende Twitter account Psyned over. Dit zijn collega’s Sander Brouwer (GGZ Verpleegkundig Specialist bij ParnassiaGroep en oprichter van GGZ Netwerk) en Arne Rijkeboer (GGZ Verpleegkundige bij ParnassiaGroep) maandagavond overeengekomen.

Psychiatrie Nederland was 5 jaar lang de website voor de verpleegkundige beroepsgroep in de GGZ waaronder de SPV-ers en Verpleegkundig Specialisten GGZ. Psychiatrie Nederland was per augustus 2014 na ruim 5 jaar gestopt met bestaan, echter krijgt nu dus een ‘doorstart’ door middel van overname door en aansluiting bij GGZ Netwerk. Rijkeboer zal zich bij GGZ Netwerk aansluiten als redacteur.

Sander Brouwer, de initiatiefnemer van GGZ Netwerk, is ontzettend blij met de overname van Psychiatrie Nederland en het bijbehorende populaire Twitter account PsyNed: “Rijkeboer heeft in de afgelopen jaren een prachtig initiatief opgebouwd wat voortgezet moet worden. Daarnaast passen de doelen van Psychiatrie Nederland goed bij GGZ Netwerk en bereikt GGZ Netwerk in één klap een zeer grote doelgroep.”

In de komende weken zal worden bekeken hoe precies invulling gaat worden gegeven aan de website van Psychiatrie-Nederland en het Twitteraccount.

Print Friendly, PDF & Email