Lector Dr. Berno van Meijel, onlangs benoemd door Hogeschool Inholland tot bijzonder hoogleraar GGZ verpleegkunde, zal content gaan leveren aan GGZ Netwerk, het nieuwe kennisplatform voor professionals in de psychiatrie. Van Meijel noemt GGZ Netwerk ‘een interessante website’.

In slechts enkele dagen tijd na de lancering heeft GGZ Netwerk hiermee de tweede expert gevonden die bereid is kennis beschikbaar te stellen voor opname binnen de kennisbank van GGZ Netwerk. Eerder deze week gaf Jaap van der Stel, Lector GGz van Hogeschool Leiden, al toestemming om zijn relevante en zeer interessante tweets op te nemen in de kennisbank.

Sander Brouwer, GGZ Verpleegkundig Specialist en initiatiefnemer van GGZ Netwerk, is erg blij met de medewerking van van Meijel: “Het lectoraat GGZ-verpleegkunde draagt bij aan kennisontwikkeling en kennisverspreiding (door praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek te verrichten) op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. En dit past dus erg goed bij de doelstelling van GGZ Netwerk dat een kennisplatform wil bieden waar zorgprofessionals uit de GGZ kennis kunnen zoeken, vinden én delen.”

Print Friendly, PDF & Email