Op woensdag 29 maartorganiseren Minddistrict en de Gx, netwerk van 9 innovatieve GGZ-instellingen, hetsymposium ‘Cliënt als regisseur in de ehealthketen’. Wil jij je expertise ook inzetten voor meer regie voor de cliënt? Iedereen die betrokken is bij deze keten, van cliënt en naaste tot bestuurder, is van harte uitgenodigd om mee te praten!

Cliëntregie, ehealth en ketenzorg

Meer regie voor de cliënt – dat is het streven van veel zorgorganisaties. En de wens van veel cliënten en patiëntorganisaties. Het is tegelijkertijd ook een uitdaging. Niet alleen voor zorginstellingen zelf, maar juist ook als andere spelers in de keten in beeld komen. Wil en kan de keten de regie overdragen aan cliënten? En op welke manier komt ehealth in beeld?

Tijdens het symposium staan deze vragen centraal en gaan cliënten, diverse zorgverleners en ketenpartners in gesprek. Zo formuleren we gezamenlijk antwoorden over effectieve samenwerking en de rol van ehealth.

Dit symposium wordt georganiseerd door Minddistrict en de Gx, netwerk van 9 innovatieve GGZ instellingen, bestaande uit GGZ Noord-Holland-Noord, GGZ Delfland, GGzE, GGZ Oost-Brabant, Mondriaan, Lentis, Dimence, Reinier van Arkel, Novadic-Kentron.

Meld je aan via deze link.

Print Friendly, PDF & Email