De huidige redactie van Psychiatrie Nederland bestaat uit de volgende personen:
sanderbrouwer

Sander Brouwer is GGZ Verpleegkundig Specialist en directeur van DigiHe@lth I(C)T. Sander is oprichter van Psychiatrie Nederland en heeft in de afgelopen jaren ook eerder zeer succesvolle websites ontwikkeld die zich richtten op de gezondheidszorg. 

 

Sander Brouwer
Hoofd Behandelzaken & VS ggz. Eigen ICT bedrijf en eigenaar van Psychiatrie Nederland. Redactielid vakblad Psyfar vs.
Rotterdam Area, Netherlands | Mental Health Care
Overzicht

Ik ben een ervaren en ondernemende verpleegkundig specialist ggz met meerjarige ervaring in o.a. de ouderenzorg, verslavingszorg, psychiatrie en oggz. Daarnaast 4 jaar leidinggevende ervaring als manager zorg en hoofd behandelzaken. Trefwoorden: analytisch, humor, commercieel, sociaal, empatisch, leergierig, tikkeltje eigenwijs en een harde werker.

Ervaring
Hoofd Behandelzaken polikliniek volwassenenpsychiatrie, deeltijdbehandeling en FACT (2016 - Aanwezig)
Antes

Hoofd Behandelzaken van de polikliniek volwassenenpsychiatrie, deeltijdbehandeling en FACT (1.700 patiënten in behandeling). Span of control bedraagt 38 fte. Daarnaast ook verpleegkundig specialist ggz.

Redacteur en auteur Psyfar VS (nascholingsvakblad psychofarmaca voor verpleegkundig specialisten) (2015 - Aanwezig)
Prelum | Medische media en nascholing
Privately Held, 11-50, Mediaproductie

Een nascholingsconcept voor verpleegkundig specialisten, Psyfar vs (www.psyfarvs.nl), dat in mei 2016 is gelanceerd. Psyfar vs bestaat uit een tijdschrift (3x per jaar) met bijbehorende geaccrediteerde e-learning. Samen met een aantal andere VS collega’s vorm ik de redactie. Psyfar vs wordt uitgegeven door Prelum Media (www.prelum.nl).

Ook ben ik co-auteur van 2 artikelen in editie 1:
http://www.psyfarvs.nl/zoeken?trefwoord=Sander+Brouwer

Initiatiefnemer en eigenaar Psychiatrie Nederland (PsyNLD): platform en kennisbank voor de ggz (2014 - Aanwezig)
Psychiatrie Nederland

Oprichter en hoofdredacteur van Psychiatrie Nederland, het nieuwe kennis-, nieuws en opinieplatform voor professionals in de ggz. Het internet biedt een onuitputtelijke bron aan informatie. Maar welke informatie is betrouwbaar? PsyNld, het kennis,- nieuws en opinieplatform voor zorgprofessionals in de GGZ, heeft als missie om zorgprofessionals in de GGZ maar ook (direct danwel indirect) haar patiënten voortdurend te voorzien van betrouwbare informatie, kennis en actualiteiten uit de complexe wereld van de psychiatrie. PsyNld streeft er naar de spin in het web te zijn , het platform dat vanuit een ‘strategische’ positie alles probeert te overzien, goed kijkt en luistert, en snel reageert op ontwikkelingen. Dit vanuit de visie dat zorgprofessionals goed hun vak uit kunnen blijven oefenen, maar dat ook de patiënt hier uiteindelijk van profiteert.

Directeur / Eigenaar (2008 - Aanwezig)
DigiHe@lth I(C)T
Self Owned, myself only, Informatietechnologie en services

DigiHe@lth is een ICT bedrijf gevestigd in Benthuizen. DigiHe@lth ICT is totaalleverancier van en groothandel in computers, hardware, randapparatuur en smartphones. Ook bieden wij aanvullende diensten als reparatie en computersupport en beheer op afstand.  Tenslotte verzorgen wij ook cloud-, hosting-, webdesign- en webdevelopment diensten.

Print Friendly, PDF & Email